Over ons

Bij Industrieel Huys heb je alles gevonden voor jouw industriële huisinrichting. Eén adres voor meubilair, interieurelementen, woonaccessoires en wooninspiratie.

Wij inspireren je door de laatste trends op het gebied van industrieel interieur te laten zien door middel van onze blogs, door regelmatig nieuwe producten toe te voegen aan ons assortiment en door woonideeën te bedenken die jou helpen jouw leven een stukje leuker en makkelijker te maken.

Steeds meer mensen richten hun huis of kantoor in op basis van industrieel interieur. Niet gek, door het tijdloze design, robuuste materiaal en talloze combinatiemogelijkheden creëer je al gauw een geweldige inrichting. Echter, is het soms lastig om nét die juiste stoel te vinden of die stoere salontafel met de juiste kleur. Regelmatig komt het voor dat je bij verschillende woonwinkels je meubilair moet inkopen, omdat het assortiment per woonwinkel vaak helaas niet heel ruim is als het gaat om industriële meubels.

Industrieel Huys is er om jou daarbij te helpen. Vanuit de gedachte om dé online winkel voor industrieel meubilair en interieur te worden hebben wij de ambitie om een one-stop shop te zijn voor jouw industriële smaak. Die ene leuk bank die je op Pinterest zag of die gave barstoel die je had geliked op Instagram en je afvroeg waar je ‘m kunt kopen, grote kans dat wij die ook in ons aanbod zullen (gaan) hebben. En houd ons vooral in de gaten; dagelijks binden wij nieuwe leveranciers aan ons en voegen wij nieuwe producten toe.

Over Industrieel Huys

Je kunt van ons uitstekende service verwachten, met onze ruime openingstijden van onze klantenservice staan we je graag te woord om je te helpen bij vragen over onze producten, levertijden, garantie en al jouw andere wensen. Zo ben je verzekerd van een goede aankoop bij Industrieel Huys. Zo roept onze slogan dan ook; "Industrieel Huys, puur kwaliteit". 

Wij opereren enkel online en hebben geen fysieke winkel of showroom. Wij schakelen direct met onze leveranciers. Wij leveren ook aan bedrijven, overheidsorganisaties en instellingen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Tenslotte zijn wij gekeurd door WebwinkelKeur, dat geeft aan dat je bij ons veilig kunt shoppen. Onze winkel voldoet aan de belangrijkste Nederlandse wetgeving.

Bekijk nu onze catalogus!

Catalogus Industrieel Huys

Wil je contact met ons opnemen? Dan zijn wij bereikbaar op onderstaande tijden:

Maandag t/m zondag van 08.00 - 23.00 uur

Op telefoonnummer 085 - 13 04 419

Of stuur een e-mail naar info@industrieelhuys.nl